|
Autor
|
Wypowiedź
|
||
|
Wiertnicza 4-czas wyborów, czas rzezi
|
|||
|
~
|
2009-11-13 10:07:27
14.11.2009 Zapraszamy do wzięcia udziału w zdjęciach do clipu "Raksta,Raksta" zespołu SPT 11-00 Rynek Starówka Konin. Pozdrawiam |
||
|
|
|||
|
Kubuś Puchatek
2010-08-28 18:51:30
Dzień dobry. Nazywam się jak wiecie Zdzisław Danke. Jestem tokarzem w podmiejskiej fabryce. Od kilku lat jestem przewodniczącym Rady Bloku przy ulicy Wiertnicza 4. W tym roku również startuję w wyborach do niej i mam nadzieję, ze mieszkańcy naszego bloku znowu na mnie zagłosują. Wiem, ze nie udało mi się spełnić wyborczych obietnic sprzed lat i czuję, ze już nie zadziałają w tych wyborach. Dlatego proszę wszystkich mieszkańców Wiertniczej 4 o składanie na forum swoich propozycji. Ja to Wam wszystko jak zwykle obiecam, a jak juz wygram to zastanowię się co zrobić z tym dalej. Chciałbym tez zaapelować do wszystkich mieszkańców o nieufanie temu nowemu kandydatowi, który się nagle pojawił. Dzierżył co prawda wyższe funkcje ode mnie np. przewodnictwo Rady Osiedla ale to ja jako tokarz wiem lepiej co dla Was dobre. Zdzisław Danke |
||
|
|
|||
|
Kubuś Puchatek
2010-08-28 18:52:36
Popieram w całej rozciągliwości obecnego Pana Przewodniczacego Rady Bloku, Pana Zdzisława Danke. To jedyny człowiek mający wizje rozwoju naszego bloku. To dzięki niemu i sąsiadowi spod numeru 20, Tadeuszowi Topolskiemu wzdłuż naszego bloku powstały ściezki spacerowe z małym amfiteatrem, którego mozżna wykorzystywać na urządzanie grilla. Mieszkańcy bloku dziekuja Panu Przewodniczącemu Rady Bloku Panu Zdzisławowi Danke za wkład w ten obiekt. Artur Pot |
||
|
|
|||
|
Kubuś Puchatek
2010-08-28 18:55:35
Protestujemy w sprawie wypowiedzi Artura Pota w naszym imieniu. Pomysł pana Topolskiego zrobienia ściezek prowadzących, nie da sie ukryc, przede wszystkim do jego kiosku, nikomu nic nie dał, bo rzadko bywamy z tamtej strony bloku. Artur Pot to ratlerek przewodniczacego Danke i jest w swoich opiniach mało obiektywny. Tokarze do fabryk!!!! Mieszkańcy bloku przy ul. Wiertniczej 4 |
||
|
|
|||
|
Kubuś Puchatek
2010-08-30 10:47:48
Uprzejmie donoszą Gwardi Miejskiej, ze obywatel Zdzisław Danke parkuje swój samochód na trawniku przed swoja klatką. Na uwage jednego z mieszkańców bloku zareagował agresją i odjechał z piskiem opon niszcząc trawnik. Prosze o przykładne ukaranie. mieszkanka Wiertniczej 4 |
||
|
|
|||
|
Kubuś Puchatek
2010-08-30 10:55:20
To ohydne pomówienie majace rzucić cień na nieskazitelna postawę obywatelską Pana Przewodniczącego Rady Bloku Zdzisława Danke. Podejrzewam, że rzuca je polityczna przeciwnik Pana Przewodniczącego Rady Bloku Zdzisława Danke, pani Maria Skorpiewicz. Artur Pot |
||
|
|
|||
|
Kubuś Puchatek
2010-08-30 10:57:30
Opisane przez anonimową mieszkanke bloku ( wiem kto to jest) zajście faktycznie miało miejsce. Ale zostało przedstawiono w swietle które miało pogrzebac moje wyborcze szanse. Nie parkowałem tam samochodu tylko na chwile przystanałem celem wyniesienie z niego worka ziemniaków do piwnicy. Pisk opon nie był celowy. Po prostu zareagowałem na uwage mieszkańca bloku przy ulicy Wiertniczej 4 i chciałem sie szybko oddalić. Trawnik nie został zniszczony z mojej winy. Odpowiadaja za to władze spódzielni, które zasiały tak słaby gatunek trawy nie wytrzymujacy nacisku opon. Zdzisław Danke |
||
|
|
|||
|
Kubuś Puchatek
2010-08-30 11:27:57
Z radoscia donoszę, że w nadchodzących wyborach Pana Przewodniczącego Rady Bloku zgodzili sie poprzeż kolejni mieszkańcy naszego bloku: Pan Łukasz Stolarz spod numeru 33, Pan Wiesław Wiecha spod numeru 78 i Pan Zdzisław Wanish spod numeru 44. Gratuluje mądrego wyboru Artur Pot |
||
|
|
|||
|
Kubuś Puchatek
2010-08-30 17:06:51
Mieszkańcy bloku zwracaja sie do Rady Bloku z uchwałą powstałą na skutek inicjatywy mieszkanców. chcielibyśmy załzyc przed naszym blokiem oczko wodne. Liczymy na szybkie przegłosowanie naszej uchwały. zebraliśmy 20 głosów pod projektem naszej uchwały. mieszakńcy Wiertniczej 4 |
||
|
|
|||
|
Kubuś Puchatek
2010-08-30 17:09:48
Po to się wybiera Radę Bloku, żeby reprezentowała mieszkańców .Taki jest obowiązek, który polega na tym, żeby być z tymi mieszkańcami, konsultować z nimi, spotykać się, zwłaszcza jeśli mają potrzebę inicjatyw. Poniekąd wyważamy więc już otwarte drzwi, ale jest potrzeba, żeby zwrócić uwagę Radzie Bloku, ażeby ten kontakt z mieszkańcami był lepszy. Zastanowie sie nad tym w wolnej chwili. Zdzisław Danke |
||
|
|
|||
Przepraszamy, ale dodawać tematy i posty mogą tylko zalogowani użytkownicy