/ 1
|
Autor
|
Wypowiedź
|
||
|
Konin - zacofane miasto?
|
|||
|
Darek
2009-07-17 16:24:07
Witam odczuwam po Naszym mieście że jest takie zacofane. Dlaczego? sam nie wiem w nocy jak się przechadzam to mało ludzi się widuje, mało rozrywki jest jakoś nie chodzi o kina tylko inne jakieś salony gier itp. Brakuje również różnego rodzaju imprez a może są tylko o nich nie wiem? Moim zdaniem dużo ludzi chowa się w blokach bo tu nie ma co robić. Chociaż ostatnio "budujemy się". Co mam na myśli? Zbudowała została Galeria "Ferio", Most- świetne rozwiązanie, most Toruński będzie remontowany, i naprawdę fajnie by było jak by wybudowali Elektrownie Atomową. Więcej Ludzi by zamieszkało może to by zmieniło Nasze miasto na lepsze? Pozdrawiam |
||
|
|
|||
|
Błażej Gilewski
2009-08-11 14:27:56
Rozrywki w Koninie nie ma właściwie żadnej, może dlatego, że nie ma żadnego klubu z prawdziwego zdarzenia. Jesli chodzi o kina to mamy wystarczającą ilość - trzy kina na nasze miasto wystarczą. Co do Ferio to pamiętaj, że jest ono w Starym Mieście a nie w Koninie :) Myślę, że w Koninie (w nowej części) brakuje jakiegoś większego parku. Oprócz tego jakiejś dużej dyskoteki, hali sportowej i boisk na osiedlach. Oczywiście przydałby się gruntowny remont obydwu dworców bo wygradają tragicznie. |
||
|
|
|||
/ 1
Przepraszamy, ale dodawać tematy i posty mogą tylko zalogowani użytkownicy